- Home
- Cultură-Media
- SAN FRANCISCO, (29.07.2014, 18:20)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Unii utilizatori ai Facebook de pe mobil, forţaţi să instaleze o aplicaţie separată pentru mesagerie
Unii utilizatori care accesează platforma Facebook de pe dispozitive mobile vor trebui să folosească, începând din următoarea perioadă, o aplicaţie separată pentru mesagerie, informează techcrunch.com.
Urmărește
2622 afișări
Unii utilizatori ai Facebook de pe mobil, forţaţi să instaleze o aplicaţie separată pentru mesagerie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
În luna aprilie, Facebook a anunţat că vrea să îi determine pe utilizatorii care accesează platforma de pe dispozitive mobile care au instalate sisteme de operare iOS şi Android să folosească o aplicaţie separată pentru a dialoga în scris cu contactele lor de pe această reţea de socializare.
Deocamdată, serviciul de mesagerie este integrat în aplicaţia mobilă de Facebook.
Însă, în câteva zile, Facebook le va impune utilizatorilor săi de la nivel internaţional să descarce aplicaţia de mesangerie de sine stătătoare. Pentru a continua să trimită mesaje de pe dispozitive mobile, oamenii vor avea nevoie să instaleze aplicaţia Messenger.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Astfel, utilizatorii vor fi preveniţi că mesajele vor ieşi din aplicaţia actuală a Facebook pentru a intra în aplicaţia Messenger, propusă de aceeaşi platformă de socializare, dar care oferă doar servicii de mesagerie.
"În următoarele câteva zile vom continua să notificăm mai mulţi oameni că, dacă doresc să trimită şi să primească mesaje pe Facebook, trebuie să instaleze aplicaţia specială de Messenger. Aşa cum am anunţat, scopul nostru este să ne concentrăm eforturile pe transformarea aplicaţiei Messenger în cea mai bună experienţă de comunicare posibilă pe dispozitivele mobile (...)", au declarat reprezentanţii Facebook.
Potrivit acestora, aplicaţia Messenger este folosită de peste 200 de milioane de persoane în fiecare lună. "Şi o să lucrăm pentru a face din această aplicaţie un mod şi mai interesant de a conecta oamenii", au mai spus aceştia.
Utilizatorii Facebook de pe alte dispozitive, care folosesc sisteme de operare diferite de iOS şi Android, vor putea în continuare să folosească mesageria integrată platformei de socializare, ca şi până în prezent.
Messenger este prezentat drept un instrument mai rapid şi mai eficient pentru a discuta pe chat. Anumiţi specialişti îşi pun totuşi o serie de întrebări în legătură cu interesul grupului american de a-i obliga pe membrii reţelei Facebook să folosească o altă aplicaţie atunci când vor să îi contacteze pe prietenii lor de pe reţea, după cum relata în luna aprilie AFP.
Facebook a anunţat, în februarie, că a cumpărat aplicaţia de mesagerie mobilă pe internet WhatsApp cu 19 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare achiziţie din istoria companiei.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Utilizatorii Facebook sunt prieteni cu "duşmanii" din realitate pentru a fi la curent cu viaţa lor
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe