VIDEO | Românii joacă tare împotriva coronavirusului. Distracţia favorită a anilor 2000, redescoperită în timpul epidemiei

  • De când coronavirusul ne ţine în case, mulţi români au redescoperit gamingul multiplayer
  • Gamingul e printre puţinele distracţii ale tinerilor în aceste vremuri de criză
  • Industria de gaming este printre puţinele care au de câştigat de pe urma pandemiei
Urmărește
445 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Românii joacă tare împotriva coronavirusului. Distracţia favorită a anilor 2000, redescoperită în timpul epidemiei

VIDEO | Românii joacă tare împotriva coronavirusului. Plăcerea redescoperită de

De când coronavirusul ne ţine în case, unii şi-au reamintit ce făceau în anii 2000. Încing reprize de jocuri video cu prietenii, de la distanţă, bineînţeles. Gamingul e printre puţinele lor distracţii în aceste vremuri de criză.

Românilor le place să joace League of Legends, PUBG (Player Unknown Battlegrounds) şi Counter Strike.

Cum Coronavirusul ne ţine în casă, căutăm tot felul de activităţi care să ne ţină ocupaţi. Aşa am redescoperit plăcerea gamingului multiplayer. Îţi suni prietenii, jucaţi în echipă sau unul contra celuilalt, ca la începutul anilor 2000. Tehnologia de azi ne garantează aceeaşi experienţă şi pe smartphone-uri.

Industria de gaming este printre puţinele care au de câştigat de pe urma pandemiei.  O analiză făcută în China a semnalat o creştere puternică a jucătorilor de “Honor of Kings” – de la 31 de milioane în  februarie 2019, la 63 de milioane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici