Videoclipul lui Katy Perry este investigat în Spania deoarece ar fi fost filmat pe o plajă interzisă

  • Un videoclip cu Katy Perry este verificat de autorităţile din Spania deoarece ar fi fost filmat pe o plajă interzisă.
  • Este vorba despre o porţiune cu dune de nisip unde accesul este interzis.
  • Videoclipul a fost realizat în Insulele Baleare.
Urmărește
1054 afișări
Imaginea articolului Videoclipul lui Katy Perry este investigat în Spania deoarece ar fi fost filmat pe o plajă interzisă

Videoclip cu Katy Perry, investigat în Spania, deoarece ar fi fost filmat pe o plajă interzisă

Lifetimes, noul single al lui Katy Perry, o prezintă pe vedetă în vacanţă pe plajele din Ibiza şi Formentera, dar şi pe insula nelocuită S'Espalmador. Guvernul spaniol a ordonat o anchetă deoarece echipa de producţie ar fi intrat într-o zonă protejată.

Este o anchetă preliminară care nu vizează o infracţiune împotriva mediului, au transmis spaniolii, potrivit Sky News.

Perry şi echipa sa nu au făcut comentarii despre investigaţia din Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici