- Home
- Cultură-Media
- BUCUREŞTI, (15.07.2014, 16:47)
- Dorina Călin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Volume de Andreea Esca, Chris Simion şi Dan Puric, printre cele mai vândute în iunie, pe elefant.ro
Volume scrise de Andreea Esca, Chris Simion şi Dan Puric se situează pe primele trei poziţii în topul celor mai vândute cărţi în luna iunie, pe site-ul elefant.ro, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Urmărește
178 afișări
Volume de Andreea Esca, Chris Simion şi Dan Puric, printre cele mai vândute în iunie, pe elefant.ro
La mai puţin de o lună de la lansarea volumului "Ce-am făcut când am tăcut", Andreea Esca intră în topul autorilor preferaţi de cititorii români direct pe locul întâi.
Chris Simion, cu volumul "Ce ne spunem când nu ne vorbim", coboară pe poziţia a doua, după ce, mai multe luni la rând, a fost cea mai cumpărată carte, conform topului realizat de elefant.ro.
Tot în luna iunie, "Suflet românesc", volumul scris de Dan Puric, s-a situat pe poziţia a treia.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Trump cere Curții Supreme din SUA să suspende legea ce ar interzice TikTok-ul
-
Ucraina vrea să deschidă mai bine de 150 de şcoli subterane până în toamna anului 2025
-
Se întoarce obligativitatea purtării măştilor în mai multe spitale din Ţara Galilor
-
Războiul din Ucraina, ziua 1039. Bloomberg: Oficialii americani cred că Ucraina ar putea fi forţată să se retragă din regiunea Kursk în primăvară / SUA trimite noi ajutoare militare Ucrainei / Trupele nord-coreene au suferit peste 1.000 de pierderi în regiunea Kursk în ultima săptămână
Acesta este urmat de autorii Lucian Boia, cu volumul "Primul Război Mondial. Controverse, paradoxuri, reinterpretări", şi Sanda Arsene, cu volumul "Poveşti cu morala pentru copii", care ajung pe locurile al patrulea, respectiv al cincilea, după perioade lungi în care au fost preferaţii românilor atunci când a venit vorba de cărţi noi achiziţionate online.
Topul este completat, în ordine, de autorii Simona Tache şi Mihai Radu, cu volumul "Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut", Irina Binder, cu "Fluturi" (două volume), Antoaneta Ralian, cu volumul "Amintirile unei nonagenare. Călătoriile mele, scriitorii mei", Radu Paraschivescu, cu "Muşte pe parbrizul vieţii. Nou catalog de perle", şi Oana C. Popescu, cu "Ciobit. Interviuri cu Maia Morgenstern".
În ceea ce priveşte autorii străini, în topul vânzărilor în luna iunie, pe elefant.ro, Markus Zusak, cu volumul "Hoţul de cărţi", se află pe primul loc. Acesta este urmat de noile intrări în top ale lui John Green, cu "De 19 ori Katherine", pe locul al doilea, şi de Veronica Roth, cu "Insurgent, Divergent", Vol. 2, care se situează pe locul al treilea.
În categoria eBooks, pasionaţii de lectură îşi păstrează preferinţele în materie de autori şi volume alese. Astfel, cartea "Cimitirul", în care Adrian Teleşpan povesteşte despre păţaniile personajului principal Adrian Green, este încă de la începutul anului printre cele mai atractive volume pentru români, fiind şi în luna iunie pe primul loc în topul vânzărilor de cărţi din această categorie.
Topul cărţilor în format electronic continuă cu "Şcoala Nopţii", a autoarei Deborah Harkness, şi cu "Ură, prietenie, dragoste, căsătorie", scrisă de Alice Munro.
"Pe perioada verii, în sezonul de vacanţă, românii continuă să achiziţioneze cărţi din magazinele online. Observăm că cele mai multe vânzări sunt pentru volumele care conţin poveşti inspirate din viaţa reală, pentru că sunt uşor de urmărit atât la plajă, cât şi în parcuri sau alte locuri frecventate de aceştia vara", a declarat Dan Vidraşcu, directorul general al elefant.ro.
În prezent, elefant.ro comercializează peste 100.000 de titluri de carte tipărită şi eBooks.
Citește pe alephnews.ro: Specialiștii britanici au realizat un plan alimentar pentru ultimele zile din an. Cum rămâi fresh până în 2025?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
BREAKING! Încă o dramă pentru familia celor trei români morți pe E85! Din păcate, este vorba despre tatăl bărbatului
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe