- Home
- Cultură-Media
- WASHINGTON, (17.10.2015, 18:37)
- Madalina Cerban
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Washington Times a devenit profitabil pentru prima dată de la înfiinţarea sa în urmă cu 33 de ani
Cotidianul american The Washington Times a anunţat că a înregistrat profit în luna septembrie, fiind pentru prima dată când acest ziar este profitabil în istoria sa de 33 de ani, potrivit washingtontimes.com.
Urmărește
240 afișări
Washington Times a devenit profitabil pentru prima dată de la înfiinţarea sa în urmă cu 33 de ani
Totuşi, deşi septembrie a fost prima lună profitabilă de la înfiinţarea The Washington Times, în anul 1982, acest ziar continuă să aibă în prezent pierderi totale care se ridică la un miliard de dolari.
Rezultatul financiar pozitiv pentru luna septembrie se datorează faptului că managementul The Washington Times a reuşit cu succes să transforme o publicaţie tradiţională pe pierdere, care apărea doar în versiune tipărită, într-o companie multimedia, cu diverse surse de venituri şi cu o audienţă naţională în creştere.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Iohannis va fi anchetat, la inițiativa PSD, pentru cheltuielile de lux pe bani publici. Este primul președinte care, în numele „securității naționale”, a secretizat aceste cheltuieli
-
Familiile ostaticilor americani în Israel cer eliberarea urgentă a acestora înainte de schimbarea administraţiei SUA
-
Donald Trump îl nominalizează pe fostul şef al spionajului pentru a conduce CIA
-
Donald Trump confirmă că Elon Musk va conduce un departament important al SUA
"Angajaţii care lucrează din greu şi proprietarii răbdători ai The Washington Times au aşteptat multă vreme pentru a trăi această zi", a declarat Larry Beasley, preşedinte şi chief executive officer (CEO) al The Washington Times, miercuri, după ce i-a surprins pe angajaţii acestei publicaţii invitându-i la o cupă de şampanie pentru a celebra evenimentul.
"Mulţi oameni au spus că aşa ceva nu poate fi posibil, în special în această piaţă de media dificilă din prezent", a spus Beasley, precizând că este mândru de determinarea cu care echipa sa a transformat o companie tradiţională într-un business digital care poate susţine operaţiunile în print ale acestui grup de media.
Anunţul lui Larry Beasley a venit după peste trei decenii în care The Washington Times a acumulat pierderi care în prezent depăşesc un miliard de dolari.
"Ştiu că proprietarii publicaţiei aşteaptă cu nerăbdare să le dăm banii înapoi", a glumit Beasley.
La sfârşitul anului 2012, când Larry Beasley a preluat conducerea The Washington Times, acest cotidian avea pierderi lunare de peste două milioane de dolari. Între timp, The Washington Times şi-a dublat audienţa pe internet.
The Washington Times a înregistrat trei luni cu peste 40 de milioane de pagini vizualizate şi 5 milioane de înregistrări video urmărite de internauţi.
În prezent, The Washington Times are peste 10 milioane de cititori pe lună, la nivel naţional, în SUA, atât la versiunea sa print, cât şi la produsele sale digitale.
Ziarul The Washington Times este deţinut în prezent de compania Operations Holdings, care are operaţiuni şi în imobiliare, hoteluri şi construcţia de nave.
Cotidianul The Washington Times a fost înfiinţat în 1982 de fondatorul Bisericii Unificării, Sun Myung Moon, şi până în 2010 a fost deţinut de compania News World Communications, un conglomerat media internaţional controlat de această mişcare religioasă, care includea mai multe ziare din Coreea de Sud, Japonia şi America de Sud, dar şi agenţia de presă United Press International.
Biserica Unificării a fost înfiinţată în Coreea de Sud, în 1954, de Sun Myung Moon, care a decedat pe 3 septembrie 2012, la vârsta de 92 de ani.
În noiembrie 2010, The Washington Times a fost vândut pentru un dolar, alături de toate obligaţiile sale financiare, de către compania News World Communications fondatorului cotidianului, Sun Myung Moon, şi unor foşti editori ai publicaţiei.
Citește pe alephnews.ro: Fortune: Elon Musk e cel mai puternic om din business în 2024
Citește pe www.zf.ro: Un român, un polonez şi un neamţ îşi fac un credit la bancă. Cât va plăti fiecare după 30 de ani. Diferenţele sunt halucinante
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Firma lui Silviu Prigoană, preluată ”ostil” de fostul lui șofer! Dezvăluiri uluitoare după decesul fostului politician: ”Haideți să spunem adevărul”
CANCAN.RO
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind moartea lui Silviu PRIGOANĂ! MĂRTURIA medicului care l-a RESUSCITAT infirmă zvonurile
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe