5.000 de site-uri ilegale de jocuri de noroc atacă România. Cum se apără ONJN

Piaţa neagră a jocurilor de noroc a explodat şi în România.

Urmărește
82 afișări
Imaginea articolului 5.000 de site-uri ilegale de jocuri de noroc atacă România. Cum se apără ONJN

5.000 de site-uri ilegale de jocuri de noroc atacă România. Cum se apără ONJN

Piaţa neagră a pariurilor şi jocurilor de noroc i-a pus în alertă pe operatorii din România, strânşi la dezbaterea organizată ieri de Playresponsibly şi de Next Level Events având ca temă „Cum scoastem la lumină piaţa neagră a jocurilor de noroc din România?” a animat piaţa jocurilor de noroc.

Organizaţiile patronale FEDBET, AOJND şi APONJN şi-au spus păsurile faţă de conducerea ONJN.

După ce i-a ascultat pe Odetta Nestor, pe Vlad Soare şi pe Alexandru Olea, preşedintele Oficiului, Gheorghe-Gabriel Gheorghe, a anunţat cum stau lucrurile: ONJN nu se poate lupta momentan de la egal la egal cu mafia jocurilor de noroc online.

„Sunt cu un pas înaintea noastră”, a punctat liderul ONJN. Instituţia a blocat oficial un număr de 1.429 de site-uri care funcţionau pe piaţa neagră, fără licenţă.

„Sunt 5.000 de mărci în vizorul nostru”, a menţionat Gheorghe. Tehnic, ONJN are nevoie de 30-40 de zile pentru a interzice una stfel de site.

Alexandru Olea, de la asociaţia APONJN, a anunţat că va depune la sediul ONJN o listă cu 316 de site-uri ilegale, pentru a uşura munca instituţiei.

Un caz intens dezbătut a fost portalul ilegal Verde Casino, despre care se spune că produce mai mulţi bani decât un site licenţiat.

Un incident a marcat derularea seminarului. Odetta Nestor, fostă şefă ONJN şi în prezent preşedinţa unei asociaţii care adună operatorii online, s-a ridicat şi a plecat din sală, protestând faţă de prezenţa la masă a lui Alexandru Olea. Cel din urmă a numit-o „cancer”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici