68 de noi contracte semnate în programul Anghel Saligny, cu o valoare de 715,5 milioane de euro

  • Ministrul Adrian-Ioan Veştea a semnat 68 de noi contracte de finanţare, în valoare de peste 715 milioane de lei, în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.
  • Proiectele vizează modernizarea drumurilor locale, reţelele de apă, canalizare şi sistemele de distribuţie a gazelor.
Urmărește
726 afișări
Imaginea articolului 68 de noi contracte semnate în programul Anghel Saligny, cu o valoare de 715,5 milioane de euro

68 de noi contracte semnate în programul Anghel Saligny, cu o valoare de 715,5 milioane de euro

Adrian-Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a anunţat semnarea a 68 de noi contracte de finanţare în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, cu o valoare totală de 715,5 milioane de lei.

„Proiectele de astăzi se alătură celorlalte 3.806, în valoare de peste 45,6 miliarde de lei, pentru care au fost semnate contractele de finanţare şi care facilitează accesul locuitorilor la servicii de utilitate publică de calitate, la infrastructură rutieră mai sigură şi la dotări tehnico-edilitare performante”, a declarat ministrul Veştea.

Contractele acoeperă modernizarea drumurilor de interes local, înfiinţarea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, reţelelor de canalizare menajeră şi dezvoltarea sistemelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici