Afacere răsunătoare pe piaţa jocurilor de noroc din România

Operatorul de pariuri online Winner.ro a intrat astăzi în portofoliul Evoke, după ce s-a unit cu 888.ro, anunţă două site-uri importante de profil, igamingbusiness şi gamblinginsider.

Urmărește
979 afișări
Imaginea articolului Afacere răsunătoare pe piaţa jocurilor de noroc din România

Tranzacţie de 10 miloane de euro pe piaţa jocurilor de noroc din România

Valoarea tranzacţiei a fost de 10 milioane de euro, scrie gamblinginsider.com, care citează părţile implicate.

888.ro va trece pe platforma Newton, pe care funcţionează deja Winner. La nivel mondial, Evoke mai deţine William Hill, nume important mai ales în Regatul Unit.

În urma tranzacţiei, Evoke va avea o cotă de piaţă de circa 7% în România.

Cu investiţia de 10 milioane, Evoke va deţine 51% din noua afacere şi are opţiune să achiziţioneze şi pachetul de acţiuni rămas, în decurs de 3 ani.

CEO-ul Evoke, Per Widerstrom, a comentat pentru portalul igamingbusiness: „România este o piaţă în creştere interesantă”. Brandul Winner a fost înfiinţat în 2019.

CEO-ul Winner.ro, Nicklas Zajdel, va continua la conducerea noii entităţi. Zajdel a declarat pentru portalul gamblinginsider: „Aceasta este o tranzacţie incredibil de interesantă...

România este o piaţă în creştere, iar această combinaţie ne pune pe calea către o poziţie sustenabilă, profitabilă şi lider pe piaţă. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu echipa de la Evoke”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici