Afacerea pornită de Boc bate multinaţionalele la Cluj: supercantinele primăriei. 4 lei ciorba, 5 lei grătarul

Ce-i trebuie unui restaurant "împinge tava" ca să spargă piaţa? Un vad, un bucatar talentat, un manager inteligent şi preţuri mici. Localul de pe Memorandumului 10 din Cluj-Napoca, aparţinând primăriei, le are pe toate. Nu degeaba stau la coadă de două zile, de când s-a deschis, zeci de clujeni.

Urmărește
99 afișări
Imaginea articolului Afacerea pornită de Boc bate multinaţionalele la Cluj: supercantinele primăriei. 4 lei ciorba, 5 lei grătarul

Afacerea pornită de Boc bate multinaţionalele la Cluj: supercantinele primăriei. 4 lei ciorba, 5 lei grătarul (Imagine: www.gandul.info)

Totul a început prin 2004, când Emil Boc era primar şi a deschis un bufet de incintă, pentru angajaţi. L-au ocupat rapid jurnaliştii, atraşi de preţuri, apoi salariaţii firmelor din centru, care goleau galantarul în două ceasuri. Ce şi-a spus primarul? E musai o extindere! Şi a investit în modernizarea vechii cantine "a Sfatului": mai multe mese, mai multe tăvi, mai multe feluri de mâncare, ustensile de bucătărie clasa întâi. Şi aceleaşi preţuri mici.

Citeşte mai multe despre afacerea pornită de Boc pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici