Amazon fixează preţuri ultra-scăzute pentru noul său magazin online care rivalizează cu Temu

Gigantul comerţului electronic Amazon se pregăteşte să lanseze un nou magazin online low-cost şi va impune plafoane de preţ stricte pentru comercianţii de pe platformă, potrivit The Information, citat de Reuters.

Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului Amazon fixează preţuri ultra-scăzute pentru noul său magazin online care rivalizează cu Temu

Amazon fixează preţuri ultra-scăzute pentru noul său magazin online care rivalizează cu Temu

Limitele de preţ ale companiei includ opt dolari pentru bijuterii, 13 dolari pentru chitare şi 20 de dolari pentru canapele, potrivit unui raport, care a citat mesaje dintre Amazon şi alţi comercianţi. Mesajele includeau o listă de 700 de articole.

Amazon intenţionează să livreze comenzi către clienţii americani direct de la o unitate din Guangdong, China, se arată în declaraţii.

„Explorăm mereu noi modalităţi de a lucra cu partenerii noştri de vânzări pentru a ne încânta clienţii cu o selecţie mai largă, preţuri mai mici şi o mai mare comoditate”, a declarat un purtător de cuvânt al Amazon, atunci când a fost contactat pentru comentarii.

Compania lucrează pentru a lansa o platformă de cumpărături online cu produse cu preţuri reduse, în timp ce se grăbeşte să facă faţă concurenţei din partea site-urilor precum Temu şi Shein, care au explodat în popularitate datorită preţurilor lor foarte mici.

Plafonarea preţurilor, dacă va fi pusă în aplicare, ar reprezenta o schimbare de strategie pentru Amazon, care nu a stabilit limite stricte pentru vânzătorii de pe platforma sa până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici