Analiză: Modificările fiscale fac de-a dreptul utopică ideea unei afaceri mici

  • Micii antreprenori depun armele în faţa dificultăţilor economice.
  • „Modificările fiscale fac de-a dreptul utopică ideea unei afaceri mici“, potrivit Ziarului Financiar.
Urmărește
1215 afișări
Imaginea articolului Analiză: Modificările fiscale fac de-a dreptul utopică ideea unei afaceri mici

Imagine cu caracter ilustrativ

Astfel de perioade dificile pentru mediul antreprenorial au mai existat şi în ultimii ani. După ce economia dusese apetitul antreprenorial pe noi culmi în anii 2018-2019, pandemia a venit să frâneze uşor acest entuziasm, pe care aveau să-l tempereze şi mai mult începerea războiului din Ucraina, creşterile galopante ale preţurilor cu energia şi, în cascadă, cu toate celelalte utilităţi şi produse.

Mai multe afaceri mici, cu mai puţin de zece ani de ex­perienţă, dar care au for­mat în jurul lor comu­nităţi puternice de clienţi, depun armele în ultima vreme în faţa dificultăţilor economice, după cum o arată unele anunţuri făcute de antreprenori în ultima perioadă.

Instagram este calea prin care ei aleg cel mai frecvent să comunice cu admiratorii şi clienţii lor, aşa că acolo au fost transmise veştile. „Mai sunt nouă zile şi magazinul online urbantale.ro nu va mai fi“, spunea Irina Rusu săptămâna trecută, într-o postare video pe Instagram, completând că a luat această decizie grea în urmă cu câteva luni.

Irina a început proiectul Urban Tale în 2017, cu o serie de cartoline, la care s-au adăugat ulterior obiectele din ceramică, tricourile şi tote bagurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici