Anii ’90 se întorc cu paşi repezi. Un antreprenor român care şi-a croit drumul în business cu torturi artizanale are planuri mari şi vrea să aducă înapoi de îngheţata copilăriei

Urmărește
5745 afișări
Imaginea articolului Anii ’90 se întorc cu paşi repezi. Un antreprenor român care şi-a croit drumul în business cu torturi artizanale are planuri mari şi vrea să aducă înapoi  de îngheţata copilăriei

Businessul Tort de Bezea, fondat de antreprenoarea Simona Crăciun în 2016, care a pornit la drum cu torturi artizanale pe bază de bezea, se va extinde cu două noi cofetării, urmând să ajungă la trei. Recent, afacerea s-a rebranduit în Tot de Bezea, astfel încât să vândă o gamă mai largă de produse.

„Avem deja spaţiul de retail din strada Roma nr. 5, deschidem încă unul pe strada Berthelot. O să reinventăm şi meniul, am trecut printr-un proces de rebranding de la Tort de Bezea la Tot de Bezea. Am făcut această schimbare pentru că ne gândim la extinderea acestei categorii“, spune Simona Crăciun, fondator, Tot din Bezea, prezentă în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar şi Alpha Bank.

Pe lângă spaţiul fizic, businessul administrează şi un magazin online de unde oamenii pot face comenzi de prăjituri. Acesta din urmă a reprezentat un avantaj pentru business în perioada pandemiei. Recent, fondatoarea Tot de Bezea a achiziţionat businessul Zambotti pentru a-l putea duce mai departe. Zambotti este un concept de îngheţată de tip soft ice cream, la aparat, îngheţată specifică anilor ’90, dar adaptată noilor tendinţe din piaţă.

După preluarea Zambotti, în luna martie a acestui an, Tot de Bezea a început să colaboreze cu Tapp Gelato, distribuitor şi importator de maşini de îngheţată. În prezent, sunt deja montate trei aparate în localuri diferite şi mai urmează instalarea a încă două astfel de maşini de îngheţată.

„Noi ajutăm antreprenorii să aibă acces la ele, le instalăm. O parte foarte importantă este mentenanţa aparatelor. Apoi le livrăm materia primă, consumabilele şi know-how-ul. Oamenii au început să recunoască Zambotti ca brand. Este un fel de franzică simplificată în care noi servisăm şi le oferim îngheţată lichidă pe care o pun mai departe în dozator“, mai spune ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici