Anularea dobânzilor şi penalităţilor pentru datornici, în transparenţă publică. Anunţul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu anunţă, luni, că proiectul care prevede anularea dobânzilor şi penalităţilor celor cu datorii la stat dacă plătesc aceste restanţe până pe 25 noiembrie va fi pus în transparenţă decizională.

Urmărește
781 afișări
Imaginea articolului Anularea dobânzilor şi penalităţilor pentru datornici, în transparenţă publică. Anunţul făcut de premierul Ciolacu

Anularea dobânzilor şi penalităţilor pentru datornici, în transparenţă publică. Anunţul făcut de premierul Ciolacu

„Azi (luni - n.r.) va fi pusă în transparenţă publică şi actul normativ prin care luăm o serie de măsuri pentru a aduce venituri în plus la buget. Anulăm dobânzile şi penalităţile celor cu datorii la stat dacă plătesc aceste restanţe până pe 25 noiembrie”, spune, la începutul şedinţei de Guvern, Marcel Ciolacu.

El afirmă că proiecul prevede „şi o măsură în premieră după Revoluţie”.

„Răsplătim şi contribuabilii corecţi, cu taxele la zi! Astfel, de luna următoare, ei primesc o bonificaţie de 3%, deci plătesc mai puţin către stat. Consider că este forma cea mai firească prin care arătăm un semn de apreciere pentru toţi contribuabilii oneşti din această ţară”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici