Apple vrea să lanseze un iPhone pliabil în 2026. Cererea pentru astfel de telefoane a crescut

  • Este posibil ca Apple să lanseze primul iPhone pliabil în 2026, a raportat marţi The Information.
  • Ar fi cea mai mare schimbare de design pentru cel mai popular produs al companiei.
Urmărește
637 afișări
Imaginea articolului Apple vrea să lanseze un iPhone pliabil în 2026. Cererea pentru astfel de telefoane a crescut

Apple vrea să lanseze un iPhone pliabil în 2026. Cererea pentru astfel de telefoane a crescut

Planul companiei din Cupertino, California, de a lansa un iPhone pliabil ar putea imita o mişcare similară a Samsung care a pionierat segmentul pliabil în 2019, în încercarea de a atrage noi clienţi cu o actualizare majoră a designului, transmite Reuters.

iPhone-ul pliabil al Apple a progresat din stadiul de idee, potrivit raportului The Information, citând două persoane care cunosc subiectul.

Compania a contactat furnizori din Asia pentru a realiza componente pentru dispozitiv, se arată în articol, adăugând că producătorul de iPhone a creat un nume de cod intern V68 pentru produs.

Smartphone-urile pliabile, dotate cu funcţii de inteligenţă artificială, ar putea relansa cererea pentru produsele Apple, care se confruntă cu o concurenţă acerbă din partea Honor şi Huawei în China şi Samsung la nivel global.

Samsung şi-a prezentat cele mai recente smartphone-uri pliabile la începutul lunii iulie, făcând cel mai scump model mai uşor şi mai subţire cu noi funcţii AI.

Piaţa globală a smartphone-urilor pliabile a crescut cu 49% în primul trimestru faţă de anul precedent, Huawei ocupând pentru prima dată primul loc, devansând Samsung.

Apple intenţionează, de asemenea, să aducă un upgrade la o cameră pentru cel puţin un model de iPhone, care le-ar permite utilizatorilor săi să controleze dimensiunea diafragmei cu un sistem mecanic, permiţând utilizatorilor să creeze efectul de adâncime a câmpului, a adăugat The Information.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici