Aproape 66.000 de persoane fizice s-au înscrie în Programul Casa Verde Fotovoltaice

65.996 de persoane fizice s-au înscris în total în Programul Casa Verde Fotovoltaice, după ce marţi 7.637 de persoane din regiunea Vest au aplicat în program.

Urmărește
177 afișări
Imaginea articolului Aproape 66.000 de persoane fizice s-au înscrie în Programul Casa Verde Fotovoltaice

Aproape 66.000 de persoane fizice s-au înscrie în Programul Casa Verde Fotovoltaice

Bugetul de 229.110.000 lei alocat Regiunii Vest- judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş- a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 7.637 de persoane fizice.

„Astăzi, s-a încheiat înscrierea cu succes a 65.996 de persoane fizice care vor avea oportunitatea de a beneficia de o finanţare substanţială de până la 30.000 de lei pentru finanţarea instalaţiilor de stocare a energiei electrice produse din surse regenerabile, ce vor fi instalate împreună cu panourile fotovoltaice. De mâine, 9 octombrie, se vor putea înscrie 670 de unităţi de cult pentru un buget de 20.100.000 de lei”, a declarat preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

Finanţarea în cadrul programului se acordă în cuantum de maximum 30.000 lei pentru achiziţionarea şi montarea unui sistem de panouri fotovoltaice şi a unei instalaţii de stocare a energiei electrice produse din surse regenerabile, cu condiţia suportării unei contribuţii proprii a beneficiarului de 3.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici