Atenţionare de călătorie în Bulgaria. Maşinile care vin din Turcia sunt dezinfectate contra unei taxe

  • Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că autorităţile din Bulgaria au luat măsuri pentru dezinfecţia mijloacelor de transport împotriva pestei micilor rumegătoare.
  • Măsura se aplică la graniţa cu Turcia.
  • Şoferii sunt nevoiţi să plătească o taxă pentru dezinfectarea maşinii.
Urmărește
5889 afișări
Imaginea articolului Atenţionare de călătorie în Bulgaria. Maşinile care vin din Turcia sunt dezinfectate contra unei taxe

Imagine cu caracter ilustrativ

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Republica Bulgaria sau să tranziteze teritoriul acestui stat că a fost reintrodusă, ca măsură preventivă, dezinfecţia mijloacelor de transport la punctele de trecere a frontierei bulgare cu Republica Turcia. Măsura a fost luată din cauza riscului de extindere a pestei micilor rumegătoare.

La momentul actual, dezinfecţia se efectuează pe sensul de intrare în Bulgaria dinspre Turcia, contra unei taxe după cum urmează:

- pentru autoturisme taxa este în valoare de 7 BGN (circa 18 RON);

- pentru microbuze taxa este în valoare de 10 BGN (circa 25 RON);

- pentru vehiculele de mare tonaj înmatriculate pe teritoriul Rep. Bulgaria taxa este în valoare de 20 BGN (circa 51 RON);

- pentru vehiculele de mare tonaj înmatriculate pe teritoriul altor state taxa este în valoare de 40 BGN (circa 102 RON).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici