Autostrăzile Moldovei şi Transilvaniei vor primi fonduri suplimentare

Fonduri suplimentare se alocă, miercuri, pentru investiţii în infrastructura de transport şi finanţate prin Programul Transport şi prin PNRR.

Urmărește
174 afișări
Imaginea articolului Autostrăzile Moldovei şi Transilvaniei vor primi fonduri suplimentare

Autostrăzile Moldovei şi Transilvaniei vor primi fonduri suplimentare

Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a spus că este vorba de aproape 2 miliarde de lei - credite bugetare şi 3,2 miliarde de lei - credite de angajament.

Banii se alocă pentru autostrăzile Buzău – Focşani, Ploieşti – Buzău, Focşani – Bacău, Buzău – Paşcani, Autostrada Transilvania, secţiunea Nădăşelu – Poarta Sălajului.

O altă hotărâre de guvern prevede aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii Varianta de Ocolire Sighetu Marmaţiei din judeţul Maramureş. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 238,8 milioane lei, iar durata de realizare a acestui proiect este de 2 ani.

VO Sighetu Marmaţiei va avea o lungime de circa 5 km, iar finanţarea se va realiza din fonduri externe nerambursabile prin Programul de Transport 2021 – 2027 şi de la bugetul de stat prin ministerul de resort.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici