Banca Transilvania anunţă încetarea mandatului de director general adjunct al Luminiţei Runcan

Banca Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare bancă de pe piaţa locală în funcţie de active, a informat joi piaţa de capital cu privire la încetarea mandatului de director general adjunct al Luminiţei-Delia Runcan începând cu data de 7 august, arată Ziarul Financiar.

Urmărește
1928 afișări
Imaginea articolului Banca Transilvania anunţă încetarea mandatului de director general adjunct al Luminiţei Runcan

Banca Transilvania anunţă încetarea mandatului de director general adjunct al Luminiţei Runcan

Decizia vine ca urmare a finalizării procesului de autorizare din partea autorităţilor de supraveghere în ceea ce priveşte numirea Luminiţei Runcan în funcţia de director general al OTP Bank România, conform unui raport de la BVB.

„De asemenea, informăm acţionarii despre numirea domnului Cătălin – Ioan Caragea în funcţia de Director General Adjunct, poziţie devenită vacantă ca urmare încetării mandatului doamnei Luminiţa – Delia Runcan, în contextul obţinerii, cu aceeaşi dată (07.08.2024) a tuturor aprobărilor din partea autorităţilor de supraveghere pentru numirea acestuia în funcţia de Director General Adjunct”, scriu reprezentanţi Băncii Transilvania.

Acţiunile TLV sunt pe plus cu 29,3% anul acesta, pe tranzacţii de 2,3 miliarde de lei şi o evaluare bursieră de 25 de miliarde de lei. Pentru T1/2024, banca a raportat un profit net de 913 milioane de lei, plus 35%, la venituri de 1,9 miliarde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici