- Home
- Economic
- LONDRA, (01.10.2014, 18:40)
- Anca Dumitrescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Băncile britanice riscă penalizări de 41 miliarde de dolari din cauza practicilor incorecte
Băncile britanice riscă amenzi în valoare de 41 de miliarde de dolari din cauza practicilor incorecte, precum manipularea pieţelor valutare şi nereguli în operaţiunile cu credite ipotecare în Statele Unite, potrivit estimărilor Macquarie Group.
Urmărește
113 afișări
Băncile britanice riscă penalizări de 41 miliarde de dolari din cauza practicilor incorecte
HSBC Holdings ar putea înregistra costuri legate de litigii în valoare de 15,8 miliarde de dolari, cele mai mari în rândul băncilor britanice, urmată de Royal Bank of Scotland, cu 12,5 miliarde de dolari, potrivit analiştilor. Costurile Barclays pentru litigiile viitoare s-ar putea ridica la 8,9 miliarde de dolari, transmite Bloomberg.
Cele trei instituţii financiare ar putea constitui fiecare provizioane de 3,5 miliarde de dolari, în legătură cu investigaţiile autorităţilor de reglementare privind manipularea pieţelor valutare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
LIVE UPDATE. Alegeri în SUA. Americanii își votează astăzi noul Președinte. Kamala Harris și Donald Trump duc o luptă strânsă pentru Casa Albă și Congres
-
Rusia a distrus viitorul Ucrainei. Câţi micuţi a ucis războiul început pe 24 februarie 2022
-
PNL s-a retras de la audierea Roxanei Mînzatu în Parlament
-
Acest lucru l-ar putea îngenunchea cu adevărat pe Putin. Veniturile guvernului din petrol s-au prăbuşit: scădere cu 29%
"Băncile europene vor fi în centrul atenţiei, este una dintre problemele care fac distincţie între performanţele acţiunilor băncilor europene şi cele ale băncilor din Statele Unite", a declarat Piers Brown, analist la Macquarie.
El a arătat că investitorii sunt înclinaţi să creadă că băncile au depăşit cea mai dificilă perioadă a litigiilor, dar în Europa situaţia este opusă.
Estimările Macquarie exclud costurile băncilor legate de neregulile legate de asigurările pentru împrumuturi şi dobânzile produselor de hedging.
Băncile britanice au plătit 16,3 miliarde de lire sterline (26 miliarde dolari) pentru despăgubirea clienţilor cărorea le-au vândut asigurări de împrumuturi, din ianuarie 2011, potrivit Autorităţii de suporaveghere a sectorului financiar.
Reprezentanţii Lloyds şi HSBC au refuzat să comenteze, iar cei ai RBS şi Barclays nu au fost disponibili.
Citește pe alephnews.ro: Ce ar însemna o președinție Trump pentru războaiele globale și securitatea europeană? Ucraina și Israel sunt principalele subiecte
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
FBI, ODNI și CISA au emis un avertisment comun despre operațiunile Rusiei menite să submineze încrederea în alegerile americane
Dezastru în industria auto: Producătorul german de piese auto Schaeffler a anunţat că dă afară 4.700 de persoane. În septembrie, gigantul german a trimis înştiinţări de şomaj tehnic angajaţilor de la fabrica din Braşov
Se adună nori de criză. Un uriaş magazin din China, pe care unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume a vrut să îl umple ochi cu haine, genţi şi pantofi de milioane de euro, acum stă gol şi abandonat. Să fie acesta primul semn că şi în buzunarele bogaţilor a început să bată vântul?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Ce s-a descoperit la autopsia femeii care a murit în fața spitalului din Slatina. Rudele acuză medicii de malpraxis
CANCAN.RO
Aparatul de bucătărie pe care OBLIGATORIU trebuie să îl deconectați peste noapte pentru a evita un incendiu
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe