Băncile vor să vândă în august şi septembrie case executate silit de 20 mil. euro

Băncile vor organiza în august şi septembrie aproximativ 500 de licitaţi pentru vânzarea de locuinţe executate silit, în schimbul cărora vor să strângă peste 20 de milioane de euro, arată calculele efectuate de ZF pe baza preţului de pornire afişat în anunţurile publicate de instituţiile de credit pe site-urile proprii.

Urmărește
108 afișări
Imaginea articolului Băncile vor să vândă în august şi septembrie case executate silit de 20 mil. euro

Băncile vor să vândă în august şi septembrie case executate silit de 20 mil. euro (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Alte câteva milioane de euro valorează terenurile şi spaţiile comerciale şi industriale recuperate de bănci de la clienţii care nu şi-au mai plătit ratele la credit şi pe care încearcă să le valorifice în prezent.

Valoarea de piaţă a caselor şi apartamentelor scoase la licitaţie de bănci este însă sensibil mai mare, având în vedere că în majoritatea cazurilor preţul de pornire este redus cu 25% faţă de valoarea stabilită iniţial, semn că bunul respectiv se află cel puţin la a doua licitaţie.

Citeşte mai multe despre vânzarea caselor executate silit pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici