Bani pentru masa sănătoasă la şcoală şi pentru căminele studenţeşti, de la Guvern. Care sunt sumele alocate

  • Guvernul aprobă, miercuri, în şedinţă, fonduri pentru hrana sănătoasă la grădiniţă şi la şcoală.
  • Într-un proiect distinct, sunt alocate fonduri pentru extinderea spaţiilor de cazare la Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea din Oradea şi Politehnica Bucureşti.
Urmărește
527 afișări
Imaginea articolului Bani pentru masa sănătoasă la şcoală şi pentru căminele studenţeşti, de la Guvern. Care sunt sumele alocate

Foto cu caracter ilustrativ

Premieurl Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul aprobă miercuri mai multe proiecte pentru pregătirea noului an şcolar şi universitar.

„Asigurăm pentru aproape 1,9 milioane de copii de la grădiniţă şi şcoală hrană sănătoasă: fructe, legume, produse lactate şi de panificaţie. Continuăm acest program derulat şi în anul şcolar trecut. Bugetul total al programului depăşeşte 760 milioane lei, din care peste 86 milioane lei reprezintă bani europeni”, spune Ciolacu.

Premierul a mai spus că sunt alocate fonduri pentru cămine studenţeşti.

„În zona universitară sprijinim Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea, precum şi Politehnica Bucureşti pentru finalizarea lucrărilor la căminele studenţeşti. Ministerul Educaţiei va primi în plus 40 de milioane de lei necesari pentru continuarea investiţiilor în extinderea spaţiilor de cazare şi de învăţământ”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici