BCR a introdus dobânda variabilă pe baza indicilor ROBOR şi EURIBOR

BCR a modificat oferta de credite, introducând dobânda variabilă în funcţie de indicatorii ROBOR şi EURIBOR, odată cu eliminarea unor comisioane aferente produselor de creditare.

Urmărește
212 afișări
Imaginea articolului BCR a introdus dobânda variabilă pe baza indicilor ROBOR şi EURIBOR

BCR a introdus dobânda variabilă pe baza indicilor ROBOR şi EURIBOR

"Am creat produse mai simple de înţeles şi de utilizat, clienţii beneficiind de avantajul alegerii produsului cel mai potrivit situaţiei sale", a declarat, într-o conferinţă de presă, directorul executiv al direcţiei dezvoltare afaceri şi produse retail din cadrul BCR, Sorin Mititelu.

BCR a introdus pentru produsele de creditare o dobândă variabilă în funcţie de indicii de pe piaţa monetară ROBOR la trei luni şi la şase luni şi EURIBOR la şase luni, dar şi o dobândă fixă pe toată perioada de creditare pentru creditele de consum şi ipotecare, în euro şi lei.

În cazul creditelor de consum nesecurizate, BCR a eliminat comisionul de analiză de 50 de lei şi va aplica un singur comision iniţial, de 3%, la valoarea creditului.

Pentru acelaşi tip de credite, banca a eliminat şi comisionul de administrare lunar, de 0,05%, şi va aplica un singur comision lunar, de urmărire a riscurilor, de 0,35% din valoarea iniţială a împrumutului.

Pentru creditele securizate, BCR va egaliza comisionul de acordare credit la nivelul de 2,5%, indiferent de tipul de dobândă sau valută al creditului solicitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici