BCR a lansat mai multe produse şi servicii pentru implementarea proiectelor derulate cu fonduri UE

Banca Comercială Română (BCR) a lansat mai multe produse şi servicii pentru implementarea proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, pachetele incluzând credite de prefinanţare şi co-finanţare, garanţii, conturi bancare şi consultanţă.

Urmărește
30 afișări
Imaginea articolului BCR a lansat mai multe produse şi servicii pentru implementarea proiectelor derulate cu fonduri UE

BCR a lansat mai multe produse şi servicii pentru implementarea proiectelor derulate cu fonduri UE (Imagine: Mediafax Foto)

Pachetele de produse şi servicii sunt destinate implementării proiectelor în domenii precum agricultură, competitivitate, infrastructură, turism şi pescuit.

Proiectele sunt derulate în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, Programului Operaţional de Creştere a Competitivităţii Economice, Programului Operaţional Regional şi Programului Operaţional pentru Pescuit.

În componenţa pachetelor BCR se regăsesc produse şi servicii precum credite de prefinanţare, destinate prefinanţării proiectelor pe perioada cuprinsă între semnarea contractului de finanţare nerambursabilă şi momentul rambursării cheltuielilor efectuate în cadrul acestui contract, împrumuturi de cofinanţare, pentru finanţarea atât a costurilor eligibile, cât şi a celor neeligibile ale proiectului şi garanţii bancare pentru implementare sau pentru restituirea avansului.

De asemenea, pachetele includ un cont special pentru proiect, necesar derulării unor astfel de investiţii şi asistenţă gratuită în ceea ce priveşte implementarea proiectului, respectiv informarea asupra regulilor de implementare, verificarea documentaţiilor înainte de efectuarea plăţilor, verificarea rapoartelor de progres şi a documentaţiei necesare pentru solicitarea grantului.

"Oferta BCR este extrem de flexibilă, putând fi accesate parţial sau total produsele şi serviciile din pachet. Totodată, clienţii beneficiază, indiferent de componetele accesate, de informaţii şi consultanţă privind dezvoltarea şi implementarea proiectului, oferite de personal specializat. Cei interesaţi pot găsi toate informaţiile necesare la birourile EU Office BCR", a declarat, în comunicat, Ramona Ivan, director executiv al direcţiei instituţii financiare din cadrul băncii.

BCR, membra a Grupului Erste, este cea mai mare bancă din România, în funcţie de active, valoarea acestora depăşind 17,5 miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici