Becali şi Trump, posibili parteneri de afaceri

Reprezentanţii omului de afaceri american Donald Trump au venit în România şi i-au propus lui Gigi Becali să se asocieze cu ei pentru a construi în Bucureşti două turnuri de birouri cu câte 40 - 50 de etaje, investiţie de 2 miliarde dolari, potrivit declaraţiilor lui Becali.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Becali şi Trump, posibili parteneri de afaceri

Becali şi Trump posibili parteneri de afaceri

"Au venit la mine oamenii lui Donald Trump şi mi-au zis că vor să investească în piaţa imobiliară din Bucureşti, şi că vor să se asocieze cu mine. Ei vin cu banii, iar eu cu terenurile", a declarat Gigi Becali.

 "Am un teren de şase hectare în sectorul 2, aproape de parcul Herăstrău. Aici am putea să construim cele două turnuri", a adăugat Gigi Becali.  Omul de afaceri a continuat declarând că reprezentanţii lui Trump vor ca cele două turnuri să se numească Becali-Trump.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici