BEI a numit-o pe Milena Messori în funcţia de director pentru România

Banca Europeană de Investiţii (BEI) a numit-o la 1 aprilie pe Milena Messori în funcţia de director pentru România al instituţiei, înlocuindu-l pe Goetz Von Thadden, au declarat pentru MEDIAFAX oficialii instituţiei.

Urmărește
108 afișări
Imaginea articolului BEI a numit-o pe Milena Messori în funcţia de director pentru România

BEI a numit-o pe Milena Messori în funcţia de director pentru România

"Nominalizarea oficială a domnei Milena Messori ca director al biroului regional din România a fost anunţată pe 1 aprilie 2009. Mandatele pentru directorii birourilor regionale ale BEI sunt în mod normal de 3 - 5 ani", au spus oficialii instituţiei.

BEI a deschis oficial în luna iunie 2007 un birou în Bucureşti şi o reprezentanţă în parteneriat cu Comisia Europeană şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru sprijinirea proiectelor europene.

Anul trecut, împrumuturile BEI în România s-au cifrat la 1,1 miliarde euro, iar din 1990 până în prezent totalul acestora se ridică la 6,2 miliarde euro. Împrumuturile din România ale băncii sunt prezente în toate sectoarele economice importante, de la infrastructura de bază, precum transporturi, comunicaţii, mediu, până la industrie şi servicii, incluzând sprijinirea IMM-urilor.

Pentru 2009, instituţia are ca obiectiv acordarea de proiecte de 1,5 miliarde de euro în România, împărţite în mod egal între IMM-uri, industrie şi infrastructură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici