Berea blondă, cea mai comandată de către români. Pofta creşte pe final de săptămână

  • Cel mai comandat sortiment de bere este berea blondă, urmată de berea brună.
  • De altfel, a fost înregistrată o creştere de peste 40% a comenzilor de bere comparativ cu anii anteriori, potrivit unei analize Glovo.
  • Cel mai des se bea bere vinerea şi sâmbăta.
Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Berea blondă, cea mai comandată de către români. Pofta creşte pe final de săptămână

Berea blondă, cea mai comandată de către români. Sunt preferate două zile din săptămână

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Berii, Glovo a realizat o analiză a comenzilor pentru băutura atât de comandată de români. Astfel, cel mai comandat sortiment de bere este berea blondă, urmată de berea brună. De altfel, a fost înregistrată o creştere de peste 40% în platformă a comenzilor de bere comparativ cu anii anteriori.

Zilele din săptămână în care românii comandă cea mai multă bere sunt vinerea şi sâmbăta, dovadă că aceştia optează să consume cel mai des această băutură în weekend. În plus, cele mai multe comenzi sunt plasate, în general, în intervalul 17:00 – 19:00 (29%).

De asemenea, anul acesta, cea mai mare cantitate de bere a fost comandată pe Glovo pe 22 iunie, în timpul Campionatului European de Fotbal, când s-a desfăşurat partida România – Belgia.

Când vine vorba de cei mai mari consumatori de bere, bucureştenii, clujenii şi braşovenii se situează în fruntea clasamentului. În acelaşi timp, topul oraşelor în care sunt efectuate cele mai multe comenzi de către utilizatori este completat de Constanţa şi Timişoara.

Mai mult, comenzile de bere au înregistrat o creştere de peste 50% în Timişoara în ultimii ani. Totodată, şi în Cluj comenzile de bere au crescut cu peste 30% comparativ cu anii anteriori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bere,
comandă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici