BNR a autorizat furnizorul de soluţii de plăţi Token Payment Services ca instituţie de plată online

Token Payment Services (TOKEN), subsidiară a Token Turcia în România, a fost autorizată de Banca Naţională a României (BNR) pentru acceptarea de operaţiuni de plată online şi tranzacţii la POS-uri fizice, conform reglementării PSD2.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului BNR a autorizat furnizorul de soluţii de plăţi Token Payment Services ca instituţie de plată online

BNR a autorizat furnizorul de soluţii de plăţi Token Payment Services ca instituţie de plată online

În plus, BNR a autorizat TOKEN să desfăşoare operaţiuni de remitere de bani, facilitând activităţile magazinelor online de tip marketplace, au anunţat luni oficialii companiei, citaţi de ZF.

„Obţinerea autorizaţiei de la BNR ne deschide noi oportunităţi pe piaţa din România, care dispune de resurse umane şi tehnice generoase. Intenţionăm să oferim soluţii integrate şi inovatoare, adaptate nevoilor specifice pieţei locale. Suntem dedicaţi să sprijinim digitalizarea şi fiscalizarea comerţului, aducând valoare adăugată prin tehnologiile noastre avansate în materie de plăţi,” a spus Burak Yildiran, CEO-ul TOKEN Romania.

Furnizorul de soluţii de plăţi Token Payment Services este prima subsidiară a Token în România.

Token face parte din Koç Group, cel mai mare holding privat din Turcia, piaţă în care gestionează peste 900.000 de terminale active şi procesează zilnic aproximativ şase milioane de tranzacţii.

Compania şi-a extins operaţiunile în România la începutul anului 2023, prin intermediul brandului Odero, oferind comercianţilor soluţii de tip one-stop-shop cu ajutorul terminalelor POS marca Beko, cât şi soluţii de plăţi digitale, dezvoltate în totalitate în România.

Aceste soluţii de plată sunt concepute pentru comercianţi din toate industriile şi dimensiunile, fiind utilizate atât pentru e-commerce, cât şi pentru plăţi la POS şi case de marcat integrate.

De asemenea, compania este producător al propriilor echipamente şi dispozitive de plată sub brandul Beko. Recent, Token a obţinut certificarea fiscală în România pentru două dispozitive: o casă de marcat cu POS integrat, ideală în special pentru sectoarele HoReCa şi retail, precum şi o casă de marcat cu un terminal de plată neasistat, pentru benzinării şi staţii de alimentare cu gaz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici