Boc: Geoană a comis un gest de iresponsabilitate amânând dezbaterea pe calendarul bugetului

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a comis un gest de iresponsabilitate prin faptul că nu a acceptat convocarea Birourilor Permanente pentru stabilirea calendarului de aprobare a proiectului de buget pe anul viitor, ci a amânat această şedinţă pentru luni, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.

Urmărește
26 afișări
Imaginea articolului Boc: Geoană a comis un gest de iresponsabilitate amânând dezbaterea pe calendarul bugetului

Boc: Geoană a comis un gest de iresponsabilitate amânând dezbaterea pe calendarul bugetului (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Eu nu pot să înţeleg cum - bugetul de stat a fost trimis cu aproape o săptămână în urmă la Parlament - nici măcar n-au avut eleganţa să se întrunească în Biroul Permanent pentru că Geoană nu doreşte să fixeze calendarul dezbaterii bugetului. Eu consider un gest de iresponsabilitate din partea lui Mircea Geoană, care nu a acceptat convocarea Birourilor Permanente. A amânat pentru luni această întâlnire pentru a discuta calendarul adoptării bugetului de stat", a spus Boc.

El a adăugat, la postul public de radio, că este convins că parlamentarii "vor avea o abordare raţională", iar bugetul pe 2011 va fi aprobat de Parlament până la sfârşitul anului.

Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor se vor reuni, luni, la ora 13:00, pentru a stabili calendarul dezbaterilor la proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2011, a anunţat, joi, preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, declara, miercuri, că speră ca Victor Ponta "să termine cearta cu Mircea Geoană" pentru ca Birourile Permanente ale Parlamentului să se poată reuni, joi, pentru a stabili calendarul dezbaterii Legii bugetului de stat pe anul 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici