Boeing, pusă cu spatele la zid: i s-a propus să pledeze vinovată, după probleme mari avute cu modelul 737 Max

Departamentul de Justiţie al SUA intenţionează să propună companiei Boeing să pledeze vinovată pentru fraudă în legătură cu două prăbuşiri mortale în care sunt implicate avioanele sale 737 Max.

1117 afișări
Imaginea articolului Boeing, pusă cu spatele la zid: i s-a propus să pledeze vinovată, după probleme mari avute cu modelul 737 Max

Boeing, pusă cu spatele la zid, după pobleme mari avute de modelul 737 Max

Compania Boeing va avea termen până la sfârşitul săptămânii viitoare să accepte sau să respingă oferta de pledoarie, care impune ca gigantul aerospaţial să accepte un monitor independent care va supraveghea respectarea legilor antifraudă.

Departamentul de Justiţie a informat familiile celor 346 de victime cu privire la intenţia sa de a oferi lui Boeing un acord de pledoarie.

Mulţi dintre aceştia şi-au exprimat furia faţă de oferta pentru gigantului american de a pleda vinovat pentru o acuzaţie veche de 3 ani, în loc să urmărească noile infracţiuni, precum şi un proces.

Unul a spus că procurorii au indus în eroare familiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici