- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
BREAKING NEWS! Tranzacţie în România: Una dintre cele mai MARI companii de cablu va fi VÂNDUTĂ
Fondul de investiţii americano-asiatic Pinebridge, care deţine pachetul majoritar de acţiuni al AKTA - cel mai mare jucător independent de pe piaţa locală de cablu TV - îşi pregăteşte exitul, aceasta urmând a fi una dintre cele mai importante tranzacţii ale anului, potrivit ZF.
BREAKING NEWS! Tranzacţie în România: Una dintre cele mai MARI companii de cablu va fi VÂNDUTĂ (Imagine: Shutterstock)
AKTA, un business de peste 50 mil. euro pe an, este al treilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV, după giganţii RCS&RDS şi UPC.
Fondul de investiţii americano-asiatic Pinebridge, care deţine pachetul majoritar de acţiuni al AKTA - cel mai mare jucător independent de pe piaţa locală de cablu TV - îşi pregăteşte exitul, aceasta urmând a fi una dintre cele mai importante tranzacţii ale anului, cu o valoare de peste 100 de milioane de euro, au declarat pentru ZF surse din piaţă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Ce înseamnă să fii președinte? Alexander Lukașenko spune că este treaba unui bărbat: „Doamne ferește să fie aleasă o femeie în Belarus”
-
Liderul nord-coreean Kim Jong Un ordonă producerea în masă a dronelor explozive
-
Războiul din Ucraina, ziua 996. Zelenski: Zece puncte ale planului intern de rezilienţă vor fi prezentate săptămâna viitoare / Noi sancţiuni împotriva Rusiei din partea UE / Biden, presat de Europa pentru a spori sprijinul pentru Ucraina înainte de încheierea mandatului
-
Guvernatorul Băncii Angliei îndeamnă la reconstruirea relaţiilor cu UE: Brexitul a subminat economia
Contactaţi de ZF, reprezentanţii companiei nu au dorit să comenteze informaţiile privind discuţiile de vânzare.
Despre vânzarea AKTA s-a vorbit încă din 2014 când acţionarul majoritar, fondul de investiţii Pinebridge, a mandatat compania de audit şi consultanţă Ernst & Young (EY) să găsească un cumpărător pentru grup, potrivit datelor ZF de la acea vreme, la un preţ de peste 200 mil. euro. Acum însă, în piaţă se vorbeşte de o tranzacţie la o valoare mai mică, de peste 100 de milioane de euro.
Articolul complet poate fi citit pe ZF.ro.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
CANCAN.RO
GANDUL.RO