Bursa stagnează joi, într-o şedinţă cu lichiditate de 33 mil. lei pe toate instrumentele

BET, indicele de referinţă al pieţei de capital din România, a încheiat şedinţa de joi, 12 septembrie la aproape acelaşi nivel de ieri, respectiv 17.327,4 puncte, în scădere cu 0,01%, conform datelor bvb.ro.

Urmărește
201 afișări
Imaginea articolului Bursa stagnează joi, într-o şedinţă cu lichiditate de 33 mil. lei pe toate instrumentele

BET, indicele de referinţă al pieţei de capital din România, a încheiat şedinţa de joi, 12 septembrie la aproape acelaşi nivel de ieri,  respectiv 17.327,4 puncte, în scădere cu 0,01%, conform datelor bvb.ro.

Între timp, indicele companiilor din energie şi utilităţi BET-NG a urcat cu 0,07%, iar BET-BK, de referinţă pentru administratorii de fonduri, s-a apreciat cu 0,17%. BETAeRO, indice consultativ pentru pepiniera segmentului principal, a crescut cu 0,3%. Indicele BET a scăzut în 11 din ultimele 15 sesiuni de tranzacţionare şi afişează în prezent un randament de 12,7% de la începutul anului. Benchmarkul a coborât cu 7,6% de la maximul înregistrat pe 18 iulie.

Joi, cele mai mari scăderi din structura BET au fost consemnate de Transelectrica (-2,9%), BRD – Groupe Société Générale (-1,5%) şi Fondul Proprietatea (-1%). 

Acţiunile One United Properties şi MedLife au crescut cu 1,7%, respectiv 1,4%. Întreaga lichiditate de la BVB a ajuns la 33,2 milioane de lei, dintre care 24,6 milioane pe segmentul de acţiuni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici