Bursă: Starurile din trading, lovite în plin

  • Starurile din trading, lovite în plin: Nvidia, vedeta acţiunilor anul acesta, îşi continuă prăbuşirea pe bursă şi intră în pre-market cu minus 8%.
  • Bitcoin scade cu peste 12,5%, la 52.850 dolari, anunţă Ziarul Financiar.
Urmărește
786 afișări
Imaginea articolului Bursă: Starurile din trading, lovite în plin

Bursă: Starurile din trading, lovite în plin

Contractele futures pe Dow Jones au scăzut brusc luni dimineaţă, în timp ce contractele futures pe S&P 500 şi mai ales pe Nasdaq s-au prăbuşit.

Pe fondul îngrijorărilor că următoarea generaţie de cipuri Blackwell AI de la Nvidia va fi amânată din cauza unui defect de proiectare, acţiunile gigantului japonez au continuat să scadă, fiind peste -8% în pre-market. Acest lucru ar putea afecta marii cumpărători de cipuri Nvidia (NVDA), cum ar fi Microsoft (MSFT), Alphabet (GOOGL), părintele Google, şi Meta Platforms (META).

De asemenea, Bitcoin a scăzut puternic, marcând o prăbuşire cu 12,5% până la 52.850 dolari/bitcoin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici