Bursă. Unde puteţi să vă investiţi banii

De miercuri, 2 octombrie, încep subscrierile pentru o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis: dobânzi de până la 5% în euro şi 7% în lei. Ziarul Financiar anunţă ce dobândă primesc donatorii de sânge.

Urmărește
370 afișări
Imaginea articolului Bursă. Unde puteţi să vă investiţi banii

Bursă. Unde puteţi să vă investiţi banii

Aceasta este a cincea emisiune Fidelis din 2024. Ministrul Boloş: Donatorii-investitori sunt o categorie aparte de cetăţeni care nu doar că salvează vieţi, dar, prin investiţiile lor, sprijină şi viitorul economic al României. Următoarea Fidelis, în decembrie.

De miercuri, 2 octombrie şi până pe 11 octombrie, Ministerul Finanţelor derulează o nouă ofertă de vânzare de titluri de stat Fidelis, prin care vinde instrumente cu venit fix neimpo­zabile adresate în exclusivitate investitorilor persoane fizice. Astfel, potrivit datelor din Monitorul Oficial, Mi­nisterul iese cu cinci tranşe Fidelis, dintre care două în euro.

Cele denominate în moneda unică europeană au următoarele caracteristici: dobândă de 3,95% pe an şi scadenţă în octombrie 2025, iar cea de a doua are 5% pe an şi scadenţa în octombrie 2029.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fidelis,
investitori,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici