Camioanele electrice Tesla au parcurs peste 12 milioane de kilometri. Când vor fi lansate

Compania lui Elon Musk, Tesla, a publicat o actualizare cu privire la camioanele sale electrice, aflate în dezvoltare de aproape doi ani, dar care încă n-au fost lansate oficial.

Urmărește
324 afișări
Imaginea articolului Camioanele electrice Tesla au parcurs peste 12 milioane de kilometri. Când vor fi lansate

Camioanele electrice Tesla au parcurs peste 12 milioane de kilometri. Când vor fi lansate

Conform şefului programului, Dan Priestley, camioanele electrice Tesla Semi au călătorit deja 7,5 milioane de mile, adică peste 12 milioane de kilometri, în ultimele 18 luni. Acestea oferă timp de funcţionare de 95%, lucru care este un indicator important pentru transportatori; un timp de funcţionare mai mic înseamnă şi venituri mai mici.

De asemenea, Tesla Semi oferă o eficienţă de 100 kWh la suta de kilometri, conform companiei. Dacă până acum, camioanele electrice Tesla Semi au fost folosite doar de producător şi de Pepsi (singurul partener de până acum), compania spune că, de anul acesta, camioanele vor ajunge şi la alţi clienţi.

Tesla şi-a propus ca până în 2026 să ajungă la 50.000 de camioane Tesla Semi produse pe an, ceea ce ar putea avea un impact major asupra industriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici