Canicula, prima gură de oxigen pentru businessul de sezon

Primul weekend canicular din acest an a adus creşteri de până la 50-60% la vânzările de apă, sucuri, bere şi îngheţată din comerţ, comparativ cu sfârşitul săptămânii anterioare.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Canicula, prima gură de oxigen pentru businessul de sezon

Canicula, prima gură de oxigen pentru businessul de sezon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producătorii spun că aceasta este singura gură de oxigen pentru businessurile sezoniere din 2010, pe o piaţă lovită de scăderi de consum între 7% şi 10% în primele trei luni.

"Doar canicula mai poate reanima piaţa. Sunt scăderi de consum şi, în plus, vânzările în luna mai au fost foarte slabe din cauza ploilor", a afirmat Vasile Armenean, proprietarul Betty Ice, unul dintre cei mai mari producători de îngheţată.

Citeşte mai multe despre cresterile businessurilor de sezon pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici