Cât de avantajoasă este refinanţarea unui credit?

Cine a luat un împrumut în urmă cu câţiva ani are toate motivele să-şi dorească o refinanţare. Şi asta pentru că dobânzile au ajuns la cel mai scăzut nivel din 2007 încoace.

Urmărește
26 afișări
Imaginea articolului Cât de avantajoasă este refinanţarea unui credit?

Cât de avantajoasă este refinanţarea unui credit? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Chiar şi cei care nu se găsesc într-o astfel de situaţie pot fi tentaţi de-acum să caute o ofertă mai bună, mai ales că băncile au început să renunţe de bunăvoie la comisioanele de plată anticipată. Cât de rentabilă este o astfel de mutare... rămâne însă de vazut.

Citeşte mai multe despre refinanţarea unui credit pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici