Ceasul inspirat de Bugatti are un preţ nebunesc: 320.000 de euro

Realizat în colaborare între Bugatti şi Jacob & Co, are o carcasă din titan şi detalii preţioase, precum safirul folosit pentru a reproduce motorul.

Urmărește
1458 afișări
Imaginea articolului Ceasul inspirat de Bugatti are un preţ nebunesc: 320.000 de euro

Odată cu lansarea noului său „hypercar”, o piesă valoroasă, produsă în doar 25 de exemplare, fiecare dintre ele echipată cu un motor mini W16 şi vândută cu aproximativ 260.000 de euro, Bugatti şi Jacob & Co au decis să lanseze şi un ceas fabulos: Chiron Tourbillon.

Noua ediţie prezintă o carcasă din titan negru şi o reproducere funcţională a blocului motor din safir cu 16 pistoane, o adevărată capodoperă a ingineriei mecanice, în unele privinţe chiar mai valoroasă decât maşina. Au fost asamblate 557 de componente.

Calibrul JCAM55 a fost conceput pentru a avea aspectul şi funcţia motorului V16. „Bugatti Tourbillon este cel mai avansat ceas al nostru, marele rezultat al unei mari colaborări”, anunţă producătorul.

Tourbillonul are un preţului impresionant, 320.000 de euro, iar producţia va fi limitată la 150 de exemplare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bugatti,
ceas,
safir

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici