GALERIE FOTO  Cele mai ingenioase accesorii aflate pe piaţa auto. Dacia surprinde cu YouClip

În maşinile de astăzi există soluţii ingenioase pentru îmbunătăţirea caracterului practic şi a ergonomiei: de la YouClip de la Dacia la Megabox de la Ford, până la sertarul de sterilizare al Hyundai.

Urmărește
355 afișări
Imaginea articolului Cele mai ingenioase accesorii aflate pe piaţa auto. Dacia surprinde cu YouClip

Cele mai ingenioase accesorii auto aflate pe piaţă. Dacia surprinde cu YouClip

Practicitatea şi ergonomia sunt calităţi foarte importante în maşinile de astăzi, iar producătorii de automobile caută soluţii din ce în ce mai inteligente.

Prin accesorii simple,unele mărci au reuşit să rezolve probleme mult mai complexe. Iată câteva dintre cele mai ingenioase soluţii de pe piaţă în prezent: Dacia YouClip, suport de umbrelă Skoda, Ford Megabox, tavă de sterilizare Hyundai UV-C, ventilatorul Fiat Topolino.

Dacia YouClip

Unul dintre cele mai interesante accesorii prezente pe maşinile Dacia din noua generaţie este sistemul YouClip. Este vorba despre o serie de accesorii disponibile pe maşinile mărcii româneşti, care pot fi ataşate în diferite puncte ale maşinii. Acestea sunt lumini, suporturi pentru pahare, cârlige pentru haine şi suporturi pentru telefoane mobile şi tablete care pot fi aplicate pe tunelul central, în spatele scaunelor din faţă, în portbagaj şi în numeroase alte puncte pentru a spori caracterul practic atunci când este necesar.

Ford Megabox

Sistemul Megabox, introdus de Ford Puma, este un compartiment cu o capacitate de 80 de litri, 76 cm lăţime şi 30 cm adâncime, situat sub podeaua portbagajului. Nu este acoperit cu covor si este complet lavabil, fiind prevăzut şi cu dop de scurgere. Este o soluţie perfectă pentru a reţine obiecte murdare sau umede, fără a strica interiorul. Potrivit companiei americane, poate fi folosit chiar şi pentru spălarea unui căţel de talie mică.

Suport pentru umbrele Skoda

O caracteristică care este prezentă de ceva timp la maşinile Skoda este prezenţa unui compartiment pentru umbrelă în interiorul uşilor din faţă ale tuturor modelelor, de la Fabia la Octavia până la Kodiaq şi Superb. Aceasta este o soluţie perfectă pentru umbrelele mici de călătorie, care îşi găsesc un loc confortabil şi uşor accesibil atunci când ieşi din maşină, fără a umezi interiorul. Compartimentul este prezent şi sub scaune.

Sertar Hyundai UV-C

Într-o listă de accesorii ingenioase, sertarul de sterilizare UV-C prezent opţional în pachetul Calligraphy de pe Hyundai Santa Fe nu poate lipsi. Plasat în faţa pasagerului, deasupra compartimentului tradiţional pentru documente, acest dispozitiv îţi permite să exploatezi tehnologia UV-C pentru a steriliza obiecte de zi cu zi, precum telefoane mobile, portofele şi cheile, prin simpla apăsare a unui buton de pe tabloul de bord.

Ventilator Fiat Topolino

Aerul condiţionat este acum echipament standard pentru orice maşină pe care o găsim pe piaţă. Nu este şi cazul micromaşinilor precum Citroën Ami sau Fiat Topolino, unde controlul climatizării nici măcar nu există ca opţiune. Există însă o soluţie categoric ingenioasă pentru a depăşi această problemă: este disponibil opţional un mic ventilator, care se conectează la priza USB a maşinii pentru a funcţiona. Acelaşi principiu este folosit pentru a compensa lipsa de infotainment: printre accesorii se numără şi un difuzor wireless Bluetooth.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici