VIDEO  Cele mai rapide maşini din lume conform Chat Gpt

Bolizii respectivi au trecut teste mai mult sau mai puţin contestate.

Urmărește
2216 afișări
Imaginea articolului Cele mai rapide maşini din lume conform Chat Gpt

Cele mai rapide maşini din lume conform Chat Gpt

1. Bugatti Chiron Super Sport 300+

Locul I în clasament revine bolidului Bugatti Chiron Super Sport, hypercarul francez capabil să depăşească 490 km/h, în singura încercare făcută pe linie dreaptă. Recordul nu poate fi omologat fără a doua trecere în sens invers cerut de regulament. Produs în 30 de exemple, Bugatti Chiron Super Sport este propulsat de cea mai recentă variantă a puternicului motor W16, de 8 litri, capabil să elibereze 1.600 CP şi 1.600 Nm cuplu între 2.000 şi 7.000 rpm. „Bugatti Chiron Super Sport 300+ a fost prima maşină de serie care a spart bariera de 300 mph. Echipată cu un motor W16 quad-turbo de 8,0 litri, este una dintre cele mai puternice şi mai avansate hypercars aerodinamic”, scrie Chat Gpt.

2. SSC Tuatara

Titlul de cea mai rapidă maşină din lume, cel puţin conform Recordului Mondial Guinness, în 2024 îi aparţine în continuare Ssc Tuatara, capabil să atingă 455,3 km/h pe 17 ianuarie 2021 de-a lungul pistei de aterizare „Shuttle Landing Facility” a lui John F. Centrul spaţial Kennedy. Un record care nu-i mulţumeşte pe deplin pe liderii Shelby Super Cars, în condiţiile în care sunt planificate alte încercări de depăşire a pragului de 300 de mile pe oră, egal cu 482,8 km/h. Ocupă treapta a doua a podiumului în clasamentul ChatGpt: „SSC Tuatara, construit de Shelby SuperCars, are un motor V8 twin-turbo de 5,9 litri. A atins viteze record, deşi unele măsurători iniţiale au fost contestate”.

3. Koenigsegg Jesko Absolut

După ce a atins recordul cu Agera RS, Koenigsegg vrea să încerce din nou cu Jesko Absolut, conceput în fiecare detaliu pentru a intra în Guinness Book of Speed. Motorul V8 twin-turbo de 5,0 litri livrează 1.600 CP şi un cuplu de 1.500 Nm pe combustibil E85. Chemat să deplaseze o masă totală limitată la 1.320 kg, reuşeşte să împingă Jesko Absolut până la viteza impresionantă de 531 km/h. Ocupă locul trei în clasamentul ChatGpt: „Koenigsegg Jesko Absolut este proiectat să fie cel mai rapid Koenigsegg de până acum. Cu un motor V8 twin-turbo de 5,0 litri, Jesko Absolut îşi propune să depăşească 300 mph”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici