Ciolacu, despre Tarom: A fost o mare greşeală faţă de client

Nimeni nu are dreptul să recurgă la artificii şi să pună astfel oamenii pe drumuri sau să doarmă în aeroport, spune premierul Marcel Ciolacu despre situaţia de la Tarom.

Urmărește
252 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre Tarom: A fost o mare greşeală faţă de client

Ciolacu, despre Tarom: A fost o mare greşeală faţă de client

Premierul a refuzat să se refere la salariile majorate de la Tarom, după ce zeci de zboruri au fost anulate, spunând că trebuie abordat ministrul Grindeanu.

În ce priveşte Tarom, Ciolacu vorbeşte despre „o mare greşeală faţă de client”.

„E dreptul fiecăruia să facă grevă, dar anunţată. Nu are nimeni dreptul să recurgă la astfel de artificii, încât să pună oamenii pe drumuri sau să doarmă în aeroport. A fost o scăpare şi sper că cei care s-au implicat în acest lucru să-şi fi dat seama în acest moment că nu este abordarea corectă într-un stat dezvoltat şi democratic”, a adăugat prim-ministrul.

Luni, majoritatea zborurilor Tarom au fost anulate după ce echipajele de zbor s-au declarat „inapte de muncă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici