Ciolacu: Nu cred că România îşi permite anul viitor să aibă măriri de taxe şi impozite

Premierul Marcel Ciolacu exclude majorări de taxe şi impozite pentru anul viitor şi spune că România ca avea cea mai mare creştere economică din Europa.

Urmărește
129 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu cred că România îşi permite anul viitor să aibă măriri de taxe şi impozite

Ciolacu: Nu cred că România îşi permite anul viitor să aibă măriri de taxe şi impozite

Marcel Ciolacu a declarat marţi că deşi aude de măriri de TVA, acest lucru „este exclus”.

„Este cea mai simplă abordare pe care o poate avea un guvern, astfel încât să împartă o povară, indiferent de ce venituri ai. Nu cred că România îşi permite anul viitor să aibă măriri de taxe şi impozite. România trebuie să facă o analiză şi avem reforma fiscală în continuare, acolo, în zona de excepţie. Şi ştim foarte bine că orice decizie luată în 2025 are efecte fiscale în anul fiscal 2026. Vom avea, din punctul meu de vedere, cea mai mare creştere economică din Europa; cu toţi cu care am avut discuţiile, inclusiv cu BNR-ul, arată că spre acest lucru ne ducem”, a declarat Ciolacu, la evenimentul de lansare a celei de-a 22-a ediţii a lucrării „Carta Albă a IMM-urilor din România”.

El le-a spus antreprenorilor că dacă anul trecut România a avut creştere economică pe investiţii, anul acesta începe să fie şi o revenire pe consum în România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici