CNAIR a lansat licitaţia pentru lotul 5 al drumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu

CNAIR a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP) licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 al drumului de mare viteză ce va lega Craiova de Târgu Jiu.

Urmărește
49 afișări
Imaginea articolului CNAIR a lansat licitaţia pentru lotul 5 al drumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu

CNAIR a lansat licitaţia pentru lotul 5 al drumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu

Valoarea estimată a proiectului este cuprinsă între 2,59 şi 2,94 miliarde de lei, fără TVA.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 21 noiembrie 2024.

Lotul 5 are o lungime de aproximativ 21,52 km şi presupune realizarea a 25 de lucrări, printre care şi două viaducte de o complexitate tehnică ridicată: pasaj pe Bretea 2 Nod Târgu Cărbuneşti peste Drum Expres Craiova -Târgu Jiu, DJ661 şi CF202, în lungime de 329 m, şi pasaj pe Drum Expres km 83+899 peste CF202, în lungime de 262 m.

Traseul Lotului 5 porneşte de la km. 69+325 din zona DJ 661 şi se finalizează la km. 90+850 prin Nodul rutier Târgu Cărbuneşti, prin care se asigură conexiunea cu DN67B.

Sursa de finanţare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Transport 2021-2027.

Durata prevazută pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este de 34 de luni, din care 10 luni proiectare şi 24 de luni execuţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici