Cofondatorii Truth Social, reţeaua de socializare a lui Trump, vând 7,5 milioane de acţiuni

United Atlantic Ventures a vândut recent 7,5 milioane de acţiuni din Truth Social, reţeaua de socializare a lui Donald Trump, evaluând participaţia la peste 100 de milioane de dolari.

Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului Cofondatorii Truth Social, reţeaua de socializare a lui Trump, vând 7,5 milioane de acţiuni

Cofondatorii Truth Social, reţeaua de socializare a lui Trump, vând 7,5 milioane de acţiuni

United Atlantic Ventures, o firmă de investiţii creată de Andy Litinsky şi Wes Moss, cofondatori ai Truth Social, a vândut recent 7,525,000 de acţiuni din compania lui Donald Trump, marcând prima tranzacţie internă de la expirarea acordului de blocare a vânzărilor săptămâna trecută, scrie ABC News.

Conform unei depuneri la Comisia pentru Valori Mobiliare şi Burse (SEC), tranzacţia reprezintă o participaţie de 5,5% în companie, evaluată la peste 100 de milioane de dolari, pe baza preţului actual al acţiunilor.

Litinsky şi Moss au fost figuri cheie în crearea Trump Media, compania mamă a Truth Social, însă au fost implicaţi în litigii legale cu compania în ultimul an.

Aceştia au susţinut că Trump Media a încercat să le limiteze drepturile de proprietate asupra acţiunilor, în timp ce compania i-a acuzat de gestionare defectuoasă care a întârziat fuziunea ce a dus compania la listarea publică în martie.

Recent, un judecător din Delaware a decis în favoarea United Atlantic Ventures, permiţându-le astfel să vândă acţiunile. De asemenea, acţiunile Truth Social s-au menţinut în jurul valorii de 14 dolari în săptămâna de după expirarea acordului de blocare, care a împiedicat vânzarea acţiunilor de către Trump şi alţi investitori timp de şase luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici