- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (10.07.2016, 13:21)
- Departamentul Economic
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Companiile mari din asigurări au restructurat peste 600 de oameni în 2015
Cele mai mari nouă companii de asigurări în funcţie de primele brute subscrise şi-au redus cu aproape 8% numărul de angajaţi anul trecut, rămânând cu 8.240 de personae. Scăderea în termeni nominali a numărului de salariaţi a fost de peste 600 de persoane
Urmărește
605 afișări
Companiile mari din asigurări au restructurat peste 600 de oameni în 2015
Cea mai mare restructurare a fost înregistrată de Asirom, de unde au plecat 192 de persoane. Numărul de angajaţi ai Asirom reducându-se cu circa 18% pe parcursul anului trecut, până la 890 de persoane. Afacerile Asirom au înregistrat una dintre cele mai rapide creşteri din piaţă anul trecut, în condiţiile în care primele brute subscrise au fost mai mari cu circa 30% şi au cumulat 740 de milioane de lei.
Reduceri semnificative ale numărului de angajaţi anul trecut au înregistrat şi Uniqa şi Carpatica Asig. Uniqa a renunţat la 132 de angajaţi, în timp ce Carpatica Asig, companie aflată în procedură de rezoluţie, a dat afară 88 de persoane.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Le Figaro scrie despre „sfârșitul jalnic al domniei lui Klaus Iohannis”.Ce s-a întâmplat cu demersurile de suspendare din funcție a Președintelui
-
Casa Albă: Trupele nord-coreene de pe front se confruntă cu pierderi uriaşe
-
Bărbat împuşcat mortal în timpul unei partide vânătoare din Vrancea
-
Efectele sabotajelor din Marea Baltică: NATO îşi va spori prezenţa în zonă
Cea mai mică scădere a numărului de angajaţi a fost marcată de Groupama, de numai 4%, asigurătorul francez ajungând la un număr mediu de salariaţi de 1.511 anul trecut. Groupama este cel mai mare angajator, deşi ca volum de prime subscrise se află abia pe poziţia a treia în piaţa de asigurări.
În topul asigurătorilor după numărul de angajaţi urmează Allianz-Ţiriac cu un număr de 1.421 de salariaţi. Allianz se numără de altfel printre asigurătorii care nu au dat afară oameni anul trecut, ci din contră au angajat. Faţă de 2014, Allianz-Ţiriac are o echipă mai mare cu 12 angajaţi.
Alături de Allianz, printre asigurătorii care şi-au mărit echipele anul trecut se regăseşte şi Euroins, companie aflată în procedură de redresare financiară. Euroins a angajat 11 oameni anul trecut şi a ajuns la 433 de salariaţi.
Omniasig a coborât pe poziţia a treia în topul celor mai mari angajatori din asigurări, cu 1.238 de salariaţi, după ce în ultimii patru ani au plecat 800 de oameni din companie. În 2015 numărul angajaţilor Omniasig s-a redus cu circa 90 de persoane, ceea ce în procente corespunde unei scăderi de 7%.
Citeşte şi: Coldwell Banker: Preţurile de vânzare ale apartamentelor nu se vor modifica în următoarele luni
Citeşte şi: România, locul 55 în clasamentul global privind uşurinţa cu care o companie îşi poate plăti taxele
Citeşte şi: Cioloş: Vom crea direcţia tehnologiei informaţiei pentru dezvoltarea zonei IT în administraţie
Citește pe alephnews.ro: COVID a fost scăpat dintr-un laborator din China, potrivit FBI. Agenția nu a avut voie să-l informeze pe Biden
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
România este pe primul loc la consumul de droguri în trafic. Expert antidrog: „Sunt zeci, sute sau poate chiar mii de tineri care au nevoie de ajutor”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
Ce a putut să scrie o tânără pe salata boeuf, de Crăciun? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul genial
CANCAN.RO
Cristina Demetrescu ne spune care sunt cele 2 zodii care își vor schimba radical viața în 2025
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe