Conturile comune de TikTok, motiv de ceartă la divorţ

Împărţirea conturilor de social media devine o dispută frecventă la divorţ, acestea având o valoare financiară deloc de neglijat şi potenţial de creştere, informează TechCrunch.

Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului Conturile comune de TikTok, motiv de ceartă la divorţ

Conturile comune de TikTok, motiv de ceartă la divorţ

Tot mai mulţi avocaţi specializaţi în divorţuri se confruntă cu probleme în evaluarea şi împărţirea conturilor de social media, considerate acum active valoroase.

În cazul influenceriţei Kat Stickler şi al fostului soţ, Mike, divorţul a adus la împărţirea unui cont TikTok comun cu milioane de urmăritori şi un venit semnificativ. Kat a obţinut controlul contului, în timp ce Mike nu a fost atât de norocos şi s-a văzut în postura de a începe o carieră în vânzări, rămânând cu un cont YouTube mai puţin activ.

Pentru mulţi influenceri, conturile de social media reprezintă atât sursa de venit, cât şi cartea lor de vizită.

Spre exemplu, Vivian Tu, creatoare de conţinut despre educaţia financiară, şi-a inclus conturile de social media în contractul prenupţial. „Social media este CV-ul meu”, a declarat Tu pentru Wall Street Journal.

De altfel, într-o lume din ce în ce mai digitalizată, evaluarea activelor online poate deveni o provocare juridică, mai ales luând în calcul faptul că unele conturi de social media oferă oportunităţi financiare semnificative şi potenţial de creştere pe termen lung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tiktok,
divorţ,
cupluri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici