Cotroceni Mall a fost vizitat de 82.500 de oameni

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial din Estul Europei, a fost vizitat, joi, de 82.500 bucureşteni care au ales să facă cumpărături şi să se distreze în acelaşi timp.

269 afișări
Imaginea articolului Cotroceni Mall a fost vizitat de 82.500 de oameni

Cotroceni Mall a fost vizitat de 82.500 de oameni

"Am fost întotdeauna extrem de încrezători în proiectul Mega Fun, dar nu ne-am aşteptat ca ziua deschiderii să atragă atât de mulţi vizitatori. Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să răspundem foarte bine nevoilor vizitatorilor, fiind evident că aceştia apreciază proiectul nostru", a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

"Chiar dacă unii dintre retaileri nu au reuşit să finalizeze amenajarea spaţiilor comerciale până ieri, pe 10 noiembrie, data la care este programat evenimentul de lansare, toate magazinele vor fi deschise. În ceea ce priveşte zonele de distracţie, acestea urmează să fie deschise pe parcurs, începând chiar din prima zi", a mai spus Israel Visel.

Amplasat la intersecţia dintre Str. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun oferă: 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România (3D), o pistă de carting, două cazinouri.

De asemenea, AFI Palace Cotroceni Mega Fun oferă un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat într-un centru comercial din România, deschis tot timpul anului, un lac artificial cu bărcuţe electrice pentru copii, un teren de joacă pentru copii, o pistă de role, prima arenă de laser tag din ţară, bowling, snooker.

La AFI Palace Cotroceni Mega Fun mai este disponibil un spaţiu dedicat expoziţiilor permanente, un loc unde se poate fuma narghilea, un trenuleţ Mini-Express care va circula în interiorul mall-ului, la parter şi primul etaj, şi care va fi livrat în aproximativ 2 săptămâni, precum şi un hovercraft - mijloc de transport ce se deplasează pe orice tip de suprafaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici