Criza din online e mai blândă decât cea din economia tradiţională

Cel putin aşa am fi tentaţi să credem, comparând evoluţia de anul trecut a celui mai mare magazin online de electronice, eMag.ro, cu piaţa obişnuită. Daca pe online căderea a fost de 12 %, vânzările din magazinele tradiţionale au scăzut cu 40 %, informează www.incont.ro.

Urmărește
63 afișări
Imaginea articolului Criza din online e mai blândă decât cea din economia tradiţională

Criza din online e mai blândă decât cea din economia tradiţională (Imagine Mediafax Foto)

Adică de trei ori mai mult. Iar cine se gândea că niciodată românii nu vor cumpăra haine sau încălţăminte pe Internet s-a înşelat. Fashion-ul online este domeniul care se dezvoltă cel mai mult în ultima vreme.

Citeşte mai multe despre criza din online pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici