Cum alegeţi hamacul perfect pentru drumeţii sau grădină (P)

Urmărește
58 afișări
Imaginea articolului Cum alegeţi hamacul perfect pentru drumeţii sau grădină (P)

Dacă vă număraţi printre persoanele pasionate de natură şi vă doriţi ca, în această vară, să vă bucuraţi la maxim de vremea bună, atunci aflaţi că acest articol vă este dedicat. Fie că preferaţi drumeţiile, fie poate vă surâde mai mult gândul de stat pe şezlong în propria curte, aflaţi că vă puteţi îmbunătăţii activitatea favorită cu ajutorul unui hamac. În rândurile ce urmează, ne dorim să vă sărim în ajutor pe această cale prin a vă vorbi despre criteriile de alegere a acestui leagăn modern. Veţi afla ce modele şi culori vă stau la dispoziţie, dar şi după ce caracteristici să vă uitaţi înainte de achiziţie. Astfel, la final, vă garantăm că veţi putea face cea mai bună alegere, atât pentru dumneavoastră cât şi pentru familie. Aşadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Când vine vorba de petrecut timpul în natură, ce ne vine prima oară în minte? Drumeţia sau picnicul, nu-i aşa? Ei bine, aflaţi că, indiferent de activitatea pe care o alegeţi, informaţiile pe care urmează să vi le oferim vi se vor potrivi. De exemplu, dacă alegeţi să mergeţi în drumeţie cu prietenii, pe lângă pătura picnic şi alte ustensile folositoare, veţi mai avea nevoie şi de un hamac pentru odihnă. Ori, dacă vreţi să organizaţi o petrecere în grădină, pe lângă masa picnic şi snacks-uri, veţi mai ave nevoie, din nou, tot de un astfel de leagăn. Acest pat mobil nu numai că aduce confort şi relaxare oriunde v-aţi duce, ci şi reuşeşte să se adapteze cu brio oricărei situaţii sau perioade meteorologice. Deci, poate fi o achiziţie foarte folositoare. Dacă vă doriţi să aflaţi criteriile pe baza cărora veţi lua cea mai bună decizie, citiţi în continuare.

În primul şi în primul rând, atunci când vă gândiţi să cumpăraţi un hamac, trebuie să luaţi în considerare materialul său. Ei bine, aflaţi că aveţi la dispoziţie trei opţiuni: bumbacul, inul sau nailonul. Primele două materiale sunt potrivite pentru excursiile de scurtă durată, pentru picnicurile în parc sau pentru folosirea în curte, după bunul plac. Nailonul, pe de altă parte, se potriveşte cel mai bine cadrelor montane sau forestiere, atunci când plănuiţi o drumeţie mai îndelungată şi vă doriţi să dormiţi confortabil. Fiecare material vine cu beneficii de durabilitate, stabilitate şi siguranţă. Deci, alegeţi după propriile preferinţe. După acest pas, urmează alegerea stilului de leagăn. În funcţie de activitatea la care doriţi să-l folosiţi, iată că aveţi patru opţiuni la dispoziţie: cu funii ataşate, tip scaun, de camping sau pe cadru metalic. Hamacul de tip scaun sau pe cadru metalic se va potrivi de minune pentru înfrumuseţarea grădinii familiei. Pe când, cel de camping sau cu funii ataşate va fi mai adecvat pentru parc şi drumeţii. Decizia finală stă la latitudinea dumneavoastră.

Acum că aţi aflat criteriul de bază în alegerea acestui leagăn modern, continuăm cu culorile. Bineînţeles că dumneavoastră puteţi alege orice culoare doriţi, de la turcoazul azuriu până la rozul vibrant. Însă, dacă vreţi să vă asortaţi cu sezonul estival sau, poate, să exprimaţi un anumit sentiment, atunci iată ce nuanţe vă stau la dispoziţie. Printre cele mai trendy culori ale acestui an se numără verde, roşu, portocaliu, galben şi albastru. Fiecare în parte poate veni într-o varietate de nuanţe, fie ele mai pregnante sau mai calde. Însă, tot ce contează este ca nuanţa în cauză să vă fie pe plac. De obicei, pentru acasă, se aleg culorile mai vibrante. Pe când, pentru drumeţii, se aleg cele mai neutre. Optaţi pentru culoarea potrivită în consecinţă.

Trecem mai departe şi ajungem la dimensiunea şi capacitatea de susţinere. Atunci când alegeţi un hamac trebuie, mai întâi de toate, să vă gândiţi dacă îl veţi folosi acasă sau afară. După ce setaţi mediul, vă puteţi gândi la mărimea sa, dacă se va încadra bine în spaţiul dintre copaci, dacă nu este cumva prea mic sau prea mare şi tot aşa. Apoi, la final, consultaţi lista sa de specificaţii şi aflaţi dacă dispune de o capacitate de susţinere adecvată. Nimeni nu îşi doreşte un leagăn ce ar putea cădea cu el, nu? De aici şi nevoia pentru această verificare.

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunşi şi la cel de-al patrulea criteriu: portabilitatea. Revenim asupra mediului în care îl veţi folosi. Dacă îl vreţi pentru acasă, nu trebuie să vă stresaţi prea tare în legătură cu portabilitatea sa. Doar îl veţi strânge rapid şi îl veţi depozita în debara sau în garaj. Însă, dacă îl vreţi pentru călătorit, portabilitatea este un factor important. Alegeţi cel mai versatil şi uşor de împachetat model, pentru transportare uşoară.

Acum că aţi aflat toate informaţiile necesare, ce spuneţi? Sunteţi pregătit de achiziţie? Noi aşa sperăm, şi mai sperăm şi că v-am fost de ajutor. Pentru şi mai multe sfaturi, nu ezitaţi să navigaţi mediul online. Vă dorim happy shopping!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici