Cum faci profit de 3 milioane de dolari pe an vânzând imobile ipotecate

Nu mai este un secret pentru nimeni că oraşul Detroit seamănă cu un oraş fantomă, din cauza depopulării şi a caselor părăsite. Criza economică a închis majoritatea fabricilor din zonă, iar locuitorii unuia dintre cele mai mari şi mai cunoscute oraşe americane au rămas fără joburi şi, în consecinţă, nu şi-au mai putut plăti ratele la bănci.

Urmărește
645 afișări
Imaginea articolului Cum faci profit de 3 milioane de dolari pe an vânzând imobile ipotecate

Cum faci profit de 3 milioane de dolari pe an vânzând imobile ipotecate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Instituţiile bancare le-au confiscat locuinţele, care acum zac goale, în paragină, şi care se vând la preţuri modice.

Şi cum americanii scot bani din aproape orice, doi întreprinzători cu imaginaţie au văzut potenţialul unei afaceri, speculând situaţia. După o metodă folosită cu succes la vânzarea maşinilor, Keith Hudson (foto) i-a sugerat şefului lui Ernest Karr să cumpere împreună case părăsite, cu ipoteca prescrisă, pe care să le vândă apoi la preţuri modice. Astfel, cei doi au vândut 460 de case, afacere din care au câştigat milioane de dolari.

Cum funcţionează sistemul? Cei doi au găsit cumpărători care erau dispuşi să plătească un preţ mic pentru o casă, dar pe care îi convingeau să semneze un contract prin care se obligau să mai plătească o rată lunară, plus taxele rămase la bancă, ba mai mult, să le refacă din temelii, în condiţiile în care majoritatea s-au deteriorat de când sunt abandonate.

Citeşte mai multe despre afacerea de 3 milioane de dolari pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici