Dacia a lansat în România seria limitată Black Line pentru trei modele, cu preţuri de la 8.200 euro

Dacia a lansat în România, în serie limitată, denumită Black Line, modelele Logan, Sandero şi MCV, maşinile de culoare neagră având dotări superioare versiunilor de bază şi preţuri cuprinse între 8.200 de euro şi 12.750 de euro.

Urmărește
26 afișări
Imaginea articolului Dacia a lansat în România seria limitată Black Line pentru trei modele, cu preţuri de la 8.200 euro

Dacia a lansat în România seria limitată Black Line pentru trei modele, cu preţuri de la 8.200 euro

Astfel, modelul Logan varianta Black Line va putea fi achiziţionat la preţuri cuprinse între 8.200 de euro şi 10.250 de euro, Sandero va costa 8.950 euro - 11.000 de euro, iar Logan MCV între 10.600 euro şi 12.750 euro.

Maşinile serie limitată dispun de dotări precum volan îmbrăcat în piele, jante de aluminiu, radio CD prin satelit şi blocuri optice pe fond negru, putând fi comandate de miercuri.

"Cele trei variante se deosebesc de cele de bază mai ales prin cromatică de culoare neagră. Aceste versiuni vor fi livrate pe tot parcursul anului 2010, iar dacă vor avea succes comercializarea lor va fi prelungită şi în 2011", a declarat Daniel Săsărean, director de produs la Automobile Dacia.

Seria limitată Black Line a fost lansată la începutul anului în Franţa. Reprezentantul Dacia nu a precizat câte unităţi au fost vândute până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici